Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Ανοιχτή επιστολή από Το ΧΩΝΙ προς τον Αντ. Σαμαρά:

Θα καλύψετε την προπαγάνδα του Αδωνι;

  • Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 - 11:14
Ανοιχτή επιστολή από Το ΧΩΝΙ προς τον Αντ. Σαμαρά: Θα καλύψετε την προπαγάνδα του Αδωνι;
Την 1η Αυγούστου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε στη Βουλή ότι η Ελλάδα «του μνημονίου» έχει σήμερα κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή των 10.000 δολάριων.
 Καραμπινάτο ψέμα. Το ΧΩΝΙ τον ρώτησε πού βρήκε αυτά τα στοιχεία. Αντί να μας απαντήσει μας έβρισε στο twitter. Μας είπε «τρελούς», «φανατικούς», «συνωμοσιολόγους», «κομμουνιστές».


Ποιος; Ο Αδωνις είπε εμάς «τρελούς» και «φανατικούς»!  
Του απαντήσαμε όπως του αξίζει. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας (είναι παράσημο για Το ΧΩΝΙ το να μας βρίζει ο Αδωνις). 
Το θέμα είναι ότι δημοσιεύσαμε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, τα οποία διαψεύδουν θεαματικά τον Αδωνι Γεωργιάδη.
 Ούτε σε αυτά απάντησε τίποτα. Ούτε μας έδειξε την πηγή των δικών του στοιχείων. Προφανώς, γιατί δεν υπάρχει. 
Προφανώς, γιατί τα έβγαλε από το κεφάλι του. Και επέλεξε απλά να μας βρίζει.
Το ζήτημα, πλέον, είναι θεσμικό. Το ΧΩΝΙ έστειλε ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να ελεγχθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης. Σήμερα, το ΧΩΝΙ στέλνει ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας. 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., μετά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Αντώνη Σαμαρά.

 Τώρα, που αποδεικνύεται ότι ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος παρουσίασε ανύπαρκτα στοιχεία μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο τι θα κάνει ο κ. Σαμαράς;
Θα καλύψει τον προπαγανδιστή; 
Θα τον αφήσει να μετατρέπει τη Βουλή σε τηλεπαράθυρο; 
Ή θα τον ελέγξει;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ
προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Αντώνη Σαμαρά


Κύριε πρωθυπουργέ,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής (αν δεν τα γνωρίζετε ήδη):

Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, που διεξήχθη την 1η Αυγούστου 2014, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε επί λέξει:
«Σήμερα, η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή που έχει 10.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα».


Φυσικά, η παραπάνω δήλωση του κοινοβουλευτικού σας εκπροσώπου αποτελεί τον ορισμό της προπαγάνδας. Μια απλή ερώτηση στην ΕΛΣΤΑΤ ή μια απλή αναζήτηση στα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας ΟΧΙ μόνο αποδεικνύουν την απόλυτη καταστροφή που έφερε το μνημόνιο στο ελληνικό κατά κεφαλήν εισόδημα (στο σχετικό διάγραμμα βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» από το 2010 και μετά) ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ επίσης ότι ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος είπε συνειδητά ψέματα στη Βουλή αναφορικά με το απόλυτο νούμερο που επικαλέστηκε.
 

Δηλαδή, εδώ δεν έχουμε μια εσφαλμένη ερμηνεία ή μια απλή ασχετοσύνη του Άδωνι Γεωργιάδη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας, παραποίηση της πραγματικότητας και ένα χυδαίο ψέμα εντός του κοινοβουλίου, που αποτελεί τον ορισμό της προπαγάνδας!

Και η ερώτησή μας προς εσάς είναι η εξής απλή:
 

Εσείς τι κάνατε για αυτό;
 

Όταν ακούσατε τη δήλωση του εκπροσώπου σας με το καταφανώς ψεύτικο νούμερο (ή όταν τη διαβάσατε στον Τύπο – έπαιξε παντού) τι κάνατε; Τι έκανε η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ; (δεν την έχετε ακόμη;)
 

Μπροστά στα μάτια σας αποκαλύπτεται μια ξεκάθαρη περίπτωση χυδαίας προπαγάνδας από τον άνθρωπο ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός σας.

 Τι θα κάνετε –έστω- από εδώ και πέρα;

 Θα καλύψετε την προπαγάνδα ή θα ελέγξετε τον προπαγανδιστή;
 

Αναμένουμε με αγωνία την αντίδρασή σας.
Το ΧΩΝΙ.


Υ.Γ. 1. Κύριε Πρωθυπουργέ, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν οι βουλευτές σας να αντιμετωπίζουν το κοινοβούλιο ως ένα «τηλεπαράθυρο» ή ένα «καφενείο» όπου μπορούν να λένε ό,τι βλακεία και ψέμα θέλουν. Συμφωνείτε;
 

Υ.Γ. 2. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να καλύψετε τον προπαγανδιστή Άδωνι Γεωργιάδη σας παρακαλούμε θερμά να επικαλεστείτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ το ίδιο στοιχείο. Για να το έχουμε και από τα χείλη του Πρωθυπουργού! Συμφωνείτε;
 

Υ.Γ. 3. Κύριε Πρωθυπουργέ, μόλις σας ενημερώσαμε επίσημα για τη χυδαία προπαγάνδα του εκπροσώπου σας. Εσείς επιλέγετε: Μαζί με τον Άδωνι (στη χυδαιότητα της προπαγάνδας) ή απέναντί του, για να μας αποδείξετε ότι δεν εγκρίνετε τέτοιες μεθόδους; 
Αυτή την ερώτηση θα σας υποβάλει Το ΧΩΝΙ στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ.
 Εκτός και αν φτάσετε στο σημείο να φιμώσετε μια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, τόσο ξεδιάντροπα πια. 
Περιμένουμε να το δούμε και αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: