Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Εμπρακτη αντίσταση με πρωτοβουλία των κομμάτων της Αριστεράς! Κανένας δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ!

  Σχολιο: Να το δουμε αυτο και να μην το πιστευουμε. Ζητειται από τον γραφοντα το παρακατω κειμενο, η Αριστερα να σταθει στο υψος των περιστασεων και να αποδειξει ότι στεκεται διπλα στους πολιτες στο θεμα του ΕΝΦΙΑ!! 

Καλει μαλιστα τις ηγεσιες και τα στελεχη της να μπουν μπροστα και να καψουν τα ειδοποιητηρια!! Καλει Αρχηγους, Βουλευτες, Περιφερειαρχες , Δημαρχους και καθε εκλεγμενο της, να ηγηθει αυτης της...επαναστασης. 

Εμεις προσυπογραφουμε και .......

Για να μην ειμαστε κακεντρεχεις...το ευχομαστε και περιμένουμε.....

 Του Γιώργου Αλεξάτου
Ακούγεται όλο και περισσότερο από όλο και περισσότερο κόσμο και ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, για το σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς και όλων όσοι τοποθετούνται κατά των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών:

Εμπρός να αποδείξουμε ότι όντως θεωρούμε αντισυνταγματικά, άρα παράνομα, τα μέτρα που παίρνουν, σκίζοντας δημοσίως τα χαρτιά του ΕΝΦΙΑ!

Ναι, αλλά ποιος θα το κάνει αυτό; Ο κόσμος διστάζει, φοβάται.

Πώς να μη διστάζει και να μη φοβάται ο κόσμος, όταν τον καλούσαμε να μην πληρώσει και τα άλλα χαράτσια και έσπευδαν να τα πληρώσουν αυτοί που έκαναν το κάλεσμα! Κατά συνέπεια, αυτοί υποχρεούνται να βγουν μπροστά.

Οι βουλευτές και ευρωβουλευτές της Αριστεράς μαζί με τα μέλη των κεντρικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ., τους αριστερούς εκλεγμένους περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, και τα μέλη Δ.Σ. συνδικαλιστικών οργανώσεων από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μέχρι και πρωτοβάθμια σωματεία, αποτελούν ένα σύνολο μερικών χιλιάδων.

Αυτοί να μπουν μπροστά, ανακοινώνοντας δημοσίως ότι αρνούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Και να προχωρήσουν σε δημόσια εκδήλωση καταστροφής των χαρτιών. Δίνοντας το παράδειγμα στα μέλη των κομμάτων και οργανώσεών τους -σε κάμποσες δεκάδες χιλιάδες κομματικά μέλη, χωρίς τις εκατοντάδες χιλιάδες των μελών των συνδικάτων- καθώς η άρνηση πληρωμής θα είναι πλέον ζήτημα προσωπικής αξιοπρέπειας για καθέναν και καθεμιά, και έμπρακτης πολιτικής τοποθέτησης.
 
Να μετρηθούν και πόσοι όταν μιλάνε για αντίσταση το εννοούν.
Να ξέρουμε και με τι δυναμικό έχουμε να κάνουμε. 
Και να δούμε και τι δυναμική θα βγάλει αυτό το πράγμα και αν πράγματι ο κόσμος έχει ή όχι διάθεση ανατροπής.

Λοιπόν; Ο λόγος στα κόμματα και τις οργανώσεις της Αριστεράς...
  
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 |

Δεν υπάρχουν σχόλια: