Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Δεν ξανάγινε!!Ο νεκρός ηλικιωμένος πήρε τα λεφτά μαζί του στο μνήμα


Ο νεκρός ηλικιωμένος πήρε τα λεφτά μαζί του στο μνήμα
Να ταφεί μαζί με το μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας στο χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, το μαξιλάρι έκρυβε έναν ολόκληρο θησαυρό.


Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες και αποτελεί θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που πλησίαζε τα 90 πήγε στην τράπεζα και έκανε ανάληψη το ποσό που είχε μαζέψει μαζί με την σύζυγο του. Το συγκεκριμένο ποσό ανερχόταν στις 300.000 ευρώ.

Ο άνδρας έκρυψε το μεγάλο χρηματικό ποσό στο μαξιλάρι του λέγοντας στην ανυποψίαστη σύζυγο του, πως όταν θα φύγει από την ζωή να τον θάψουν μαζί με αυτό. Οι συγγενείς και η σύζυγος του αποθανόντα πήγαν στην τράπεζα και διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε σηκώσει όλα τα χρήματα.

Ευθύς το μυαλό της ηλικιωμένης συζύγου πήγε στην τελευταία επιθυμία του άντρα της, να ταφεί δηλαδή με το μαξιλάρι που ήταν το αγαπημένο του! 

Οι συγγενείς του με έκδηλη την αγωνία για την «τύχη» των χρημάτων, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές, όπου εξασφάλισαν άδεια για την εκταφή της σoρού του ηλικιωμένου, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ανήκουν στη σύζυγό του. 

Τελικά με μεγάλη ανακούφιση όλοι οι ενδιαφερόμενοι διαπίστωσαν πως πράγματι τα χρήματα ήταν μέσα στο μαξιλάρι! iliaoikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια: