Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ!αδούλωτη Κερύνεια σφραγίδα 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
ΜΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 
 Με τη χθεσινη Εκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό επιβεβαιώνεται για δεύτερη φορά η πολιτικο-διπλωματική χρεοκοπία μιας πολιτικής σαράντα χρόνων.

 Η πρώτη φορά ήταν το 2004 με το Σχέδιο ΑΝΝΑΝ και σφραγίζεται   τώρα με την ανοικτή φιλοτουρκική στάση των αξιωματούχων του ΟΗΕ, οι οποίοι εγκατέλειψαν τα προσχήματα και ενεργούν για να υλοποιηθεί η Τουρκο-βρετανική συμφωνία του 1956 η οποία σαφώς προνoούσε και συνεχίζει να προνοεί ότι, η διχοτομική ρατσιστική λύση του Κυπριακού( η ΔΔΟ) θα προωθηθεί μέσω των ΗΕ για να είναι δυνατή η επιβολή της.    

Αυτή η επιβεβαίωση απαιτεί να παρθεί επιτέλους και η επιβαλλόμενη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ για επανατοποθέτηση του Κυπριακού, στη σωστή του βάση ως Διεθνούς Προβλήματος εισβολής, κατοχής και καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να μεθοδευθεί αντικατοχικός αγώνας με   άξονες και στόχο:        

 - ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. (Αυτό πρέπει να είναι εύκολο αφού τίποτε δεν ήταν δεσμευτικό πριν απο τελική λύση)          

  - Την   καταγγελία και αποκήρυξη ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ, ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και οποιασδήποτε άλλης μορφής διχοτόμηση            

 -Τη διεκδίκηση της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Να τερματισθεί το ρατσιστικό απαρτχάιντ που δημιούργησε στην Κύπρο η Τουρκική κατοχή και όχι να νομιμοποιηθεί. Να διασωθεί η Κυπριακή Δημοκρατία.   Αυτό υπαγορεύει το Διεθνές Δίκαιο και ο Καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ ο οποίος καθορίζει και την ακολουθητέα διαδικασία. Είναι σοβαρή και η ευθύνη του Λαού που ενώ διαφωνεί με τις επιλογές της Ηγεσίας σιωπά.  

Τώρα είναι η ώρα ανάληψης ευθυνών από όλους μας και μια και μοναδική είναι η κατεύθυνση , όπως εξηγείται πιο πάνω.   Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, Κυβέρνηση και Κομματικές Ηγεσίες που αρνούνται να προχωρήσουν στην επιβαλλόμενη επανατοποθέτηση ως ανωτέρω, οφείλουν να παραιτηθούν προτού γίνουν συνεργοί στη σίγουρη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, γεγονός το οποίο θα προδιαγράφει και την ημερομηνία λήξης του Κυπριακού Ελληνισμού.     

 Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: