Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Γιατί βρε παιδιά το ίδιο βιολί;
ΣΧΟΛΙΟ: Αν είναι να σωπάσει ο κόσμος και να μην κάνει κριτική στη σημερινή κυβέρνηση, αρκούμενος στο γεγονός  ότι δεν κυβερνούν πλεον την Ελλάδα  οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου-Παπαδήμου-ΣαμαροΒενιζέλου, αλλά μια κυβέρνηση της Αριστεράς ή να μην κριτικάρει επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμη και η κυβέρνηση δεν μπόρεσε  να δείξει ακόμη το τι ακριβώς θα κάνει,  κάποιοι θα μπορούσαν ίσως και να συμφωνήσουν με μια τέτοια λογική.
 Όμως, το να κτυπάς καμπανάκι για το άσχημο ξεκίνημα της κυβέρνησης από την αθέτηση υποσχεμένων δεσμεύσεών της  από πολύ νωρίς, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον των σκεπτόμενων  Ελλήνων, γιατί αυτοί και μόνο μπορούν να φέρουν στα ίσα της την κυβέρνηση από το στραβό δρόμο που πήρε. 
Το video  που ακολουθεί πιστεύουμε ότι ακριβώς αυτά θέλει να θίξει και αυτά να προλάβει. Ας μην στενοχωρούνται λοιπόν όσοι δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα κατάματα, με μόνη  τη δικαιολογία προς στον εαυτό τους, ότι τάχα είναι πολύ νωρίς για κριτική........γιατί όταν όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, εσύ η κυβέρνηση της Αριστερας δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο βιολί σε τοσο σημαντικά θέματα, οπως είναι πχ. η Διαγραφή του Χρέους, γιατί εκτός των άλλων αυτοδιαψεύσαι, όπως φαίνεται καθαρά και στο video που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: