Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Διαδηλώτρια επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι!

Σχόλιο:Παρατηρείσται  πως σκιάζεται το.....ανθρωπάκι, ο μεγάλος και τρανός Ντράγκι,  μπροστά στα κομφετί της διαδηλώτριας!

Διαδηλώτρια επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι! 
 
Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, τον... έρανε με κομφετί και φώναξε: «Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ»Μία διαδηλώτρια μπήκε μέσα στην αίθουσα όπου έδινε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί.

Συγκεκριμένα, η διαδηλώτρια ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, όπου καθόταν ο Μάριο Ντράγκι, και φώναξε: «Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ».

Ο Ιταλός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έδειξε ξαφνιασμένος, ενώ η απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου διεκόπη απ' όλα τα κανάλια.

Απορίας άξιο είναι πώς κατάφερε η κοπέλα να περάσει από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας του κτηρίου.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι άνδρες της ασφάλειας είχαν πιάσει την άγνωστη νεαρή γυναίκα, ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου, αφού πρώτα σκούπισε τα κομφετί που του είχε πετάξει εκείνη.

Αμέσως μετά, ο Μάριο Ντράγκι ρωτήθηκε για τις ελληνικές τράπεζες και τον περιορισμό του ELA. Απαντώντας, σημείωσε ότι η έκθεση της ΕΚΤ στην Ελλάδα αγγίζει τα 110 δισ. ευρώ, το υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο περιορισμός ή όχι του ELA είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης. «Η ΕΚΤ θα επεκτείνει τον ELA όσο οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες και παρέχουν τα κατάλληλα ενέχυρα» σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: