Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΕΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ!
                                                      


Του Δημήτρη Κυπριώτη

Φίλες και Φίλοι,

Αύριο Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ψηφίζουμε όλοι με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Προπαντός όμως βάζουμε απέναντι τις σειρήνες του  διχασμού που κύκλοι εθισμένοι στην πολιτική ανωμαλία βάζουν ανάμεσα στους Έλληνες.

Όμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν τους κάνουν το χατίρι αυτό. Τους στρέφουν την πλάτη, έχουν τις απόψεις τους σχετικά με τη δημοκρατική επιλογή τους στο δημοψήφισμα, αλλά πάνω απ΄ όλα διατηρούν την κοινωνική  συνοχή τους.!

Αύριο προσερχόμαστε με νηφαλιότητα στις κάλπες, με εθνική και δημοκρατική συνείδηση, με πάθος και αποφασιστικότητα, για ένα πολύ κρίσιμο εθνικό και κοινωνικό θέμα, με αντίκρισμα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Είναι πολύ σημαντικό θέμα να γνωρίζουμε όλοι ότι το αυριανό δημοψήφισμα δεν πρόκειται για μια απλή επιλογή, αλλά είναι θέμα που θα σηματοδοτήσει τη: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Με την αυριανή ψηφοφορία, δεν θα δώσουμε απάντηση για το αν είναι καλλίτερα ή όχι να ταξιδεύουμε στην ΕΕ με την επίδειξη της ταυτότητάς μας και άλλες παρόμοιες ανοησίες που λέγονται ως σοβαρά επιχειρήματα από τους ευρωλάγνους. Καλούμαστε να απαντήσουμε αν θέλουμε να έχουμε ή όχι κρατική οντότητα!

Αν πραγματικά λοιπόν, θέλουμε να  έχουμε όλα αυτά που μας σηματοδοτούν  ως εθνικό κράτος με οντότητα και ως ελεύθερους Έλληνες πολίτες, η επιλογή μας δεν μπορεί να είναι άλλη,  εκτός  από το ΟΧΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: