Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Καμαρώστε τον ηγέτη.........Επιτέλους έγινες αυτό που περίμενε ο χώρος σου. Όχι η Αριστερά, να εξηγούμεθα. Και δεν εμπεριέχει ίχνος ειρωνείας το σχόλιό μου.

Εάν δεν εξαπατήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι παραμένεις αντιμνημονιακός, έχοντας επιτύχει σκληρότερο μνημόνιο από εκείνα των προκατόχων σου, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν κάνεις μία θεαματική κωλοτούμπα ενώπιον του λαού, που εσύ ο ίδιος έπεισες να συμπεριφερθεί αντιμνημονιακά, με το επιχείρημα ότι δεν είχες άλλη επιλογή, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν λησμονήσεις να ομολογήσεις ότι οι ηγέτες προλαμβάνουν τον δημόσιο εξευτελισμό της κωλοτούμπας, ανοίγοντας δρόμους ή βρίσκοντας ειλικρινείς λύσεις πριν φθάσουν στο αδιέξοδο της ντροπής, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν αποκρύψεις από τον λαό σου ότι τα προηγούμενα μνημόνια ήταν ηπιότερα και πως ακολουθώντας τα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είχες βρει άλλη λύση, θα του κόστιζαν κάτι δισεκατομμύρια λιγότερο, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν αποκρύψεις από τους πολίτες, ότι τα επί πλέον δισεκατομμύρια φορτώθηκαν στην πλάτη τους λόγω των ιδεοληψιών σου, στη χειρότερη περίπτωση και στην καλύτερη εξαιτίας της απειρίας σου, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν βγάλεις τον Δραγασάκη σου να ευχαριστήσει δημόσια τους Αμερικανούς και τον Ομπάμα που επιτιμούσες κάποτε, (θυμάσαι τον Σημίτη με το ευρώ στον Λευκό Οίκο;) τότε δεν είσαι ηγέτης.

Εάν δεν φορτωθείς κι εσύ καμιά δεκαριά χρόνια με τις αμαρτίες των προκατόχων σου για να έρθει κάποιος άλλος αυτόκλητος, άεργος και ανιστόρητος σωτήρας να με σώσει, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι σε σχέση με τους προκατόχους σου έχεις μία ειδοποιό διαφορά: Εκείνοι παρίσταναν τους ηγέτες με γεμάτα ταμεία, ενώ εσύ τον παριστάνεις με άδεια και ως εκ τούτου μπορεί να εξελιχθείς σε ικανότερο ταχυδακτυλουργό και... ηγέτη.

Εάν πάλι δεν κάνεις όλα αυτά και βαδίσεις διαφορετικά, τότε πάλι δεν είσαι ηγέτης.

Τότε είσαι αριστερός κι επαναστάτης, όμως αυτό είναι μία άλλη περιπέτεια με τεράστιο κόστος και χρειάζεται κάτι @ρχ.. α, όπως έγραψε και ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο facebook, από εδώ μέχρι τη Σιγκαπούρη...

Καλημέρα ηγέτη και καλή τύχη. Θα τη χρειαστούμε. 


πηγή: Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: