Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Κουτσούμπας, ο μεγάλος τιμονιέρης!

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού Τζήμερους, Τσίπρες και Σαμαροβενιζέλους, ο παμμέγιστος ηγέτης της μεγάλης κομμουνιστικής συνωμοσίας κατά του αστισμού συμφώνησε επιτέλους μαζί τους. Μεγάλη η καταστροφή αν η χώρα φύγει από το ευρώ….

Αλλά προσέξτε αφελείς μικροαστούληδες που έχετε κατουρηθεί από τη χαρά σας. Το ΚΚΕ είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη, γιατί πρέπει πρώτα να βγούμε από την ΕΕ. Και πως θα βγούμε από την ΕΕ των μονοπωλίων αν δεν έχουμε τη λαϊκή εξουσία; Το να λες ότι πρώτα διαγράφεις το χρέος, βγαίνεις από την ΕΕ και το ευρώ, διότι δεν γίνεται διαφορετικά, αποκαθιστάς τη δημοκρατία και ο κόσμος αποφασίζει ελεύθερα για το μέλλον του, είσαι σκέτος προβοκάτορας και δουλεύεις για τ’ αφεντικά! Άσε που μπορεί να είσαι και… μασόνος, αν όχι ψεκασμένος!

Έτσι είναι προτιμητέα τα μνημόνια, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα φτωχαίνει, θα εξαθλιώνεται, θα εξαθλιώνεται και τελικά θα πεθάνει. Γιατί αν δεν πεθάνει και ο τελευταίος από την πείνα, τότε πως και πότε θα έλθει η Δευτέρα Παρουσία και η αντικαπιταλιστική ανάσταση νεκρών για να επικρατήσει έτσι η επουράνια λαϊκή εξουσία, με τα πιλάφια και τα ονειρεμένα ουρί;

Φυσικά το τελευταίο δεν το είχε προβλέψει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά τότε δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα ο κουτσούμπιος επιστημονικός σοσιαλισμός και επικρατούσαν οι οπορτουνιστές και οι.... πάσης φύσης λικβινταριστές! Πέραν που ο Ιωάννης μπορεί να ήταν πράκτορας του κεφαλαίου και γι’ αυτό δεν μιλούσε ποτέ για αντικαπιταλισμό!. Ευτυχώς που ήλθε ο Κουτσούμπας και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η ανάσταση νεκρών μόνο αντικαπιταλιστική μπορεί να είναι, αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ!!!

Και το ευρώ είναι το πρώτο αντικαπιταλιστικό νόμισμα του κόσμου. Βοηθάει στο θάνατο των προλεταρίων, άρα φέρνει πιο κοντά τη δευτέρα παρουσία. Αμ πως δηλαδή, θα γινότανε διαφορετικά; Φροντίζοντας τα επίγεια προσωρινά ή τα επουράνια αιώνια;

Γι’ αυτό υπάρχει ο μεγάλος τιμονιέρης για να δείχνει τον πραγματικό προορισμό της επουράνιας αντικαπιταλιστικής «βασιλείας» και να μη παρασύρεται από τα καθημερινά και τις σειρήνες μιας εδώ και τώρα καλύτερης ζωής. Και όποιος ασχολείται με αυτά τα τετριμμένα γήινα δεν είναι τίποτε άλλο από προδότης της τάξης του και του αντικαπιταλιστικού αγώνα!

Γι’ αυτό σας λέω χαζούληδες τσιπροσαμαροβενιζέλοι, μη παρασύρεστε από τον Κουτσούμπα, σας την έχει φυλαγμένη. Εσείς μπορεί να θέλετε ευρώ γιατί μόνο έτσι μάθατε να τρώτε και να πίνετε στην υγεία των κορόιδων, αλλά αυτός αν και περνάει το ίδιο καλά μαζί σας (τρελός είναι, τέτοιο μοναστήρι καταδικό του που αλλού θα το ‘βρισκε;), το θέλει για την… επανάσταση, που προσώρας τη φυλάει από τους… εχθρούς της στα υπόγεια του Περισσού…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: