Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κυριακή έφτασε!! Τώρα τι κάνουμε; Καταψηφίζουμε μνημόνια και μνημονιακά κόμματα ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ


                                                                                                      


Του Δημήτρη  Κυπριώτη
Υποψήφιου Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής


Η ημέρα  των εθνικών εκλογών έφτασε,  εξακολουθεί όμως να παραμένει κοινή η διαπίστωση και άσχετα από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν καθημερινά τη δημοσιότητα, ότι κανένα κόμμα, ειδικά τα λεγόμενα και «εξουσίας», δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού ο λαός, στην μεγάλη του πλειοψηφία, τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Όμως και γενικότερα, αυτό που διαπιστώνεται σε καθημερινή βάση, είναι η αποστροφή του κόσμου σε κόμματα, εκλογές, πολιτικούς κλπ, που  αρνείται  να δείξει εμπιστοσύνη σε  αυτό το σύστημα. Και πως θα μπορούσε  να δείξει την εμπιστοσύνη του ο κόσμος, όταν τα τελευταία ειδικά χρόνια, το σύστημα αυτό  τον εξαπάτησε, του σκότωσε τις ελπίδες του και τελικά  τον πρόδωσε.  Και μιλάμε για την πλειοψηφία του  κοινοβουλευτικού  σώματος.

Λίγες ώρες πριν από τις εκλογές, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου  παραμένει βουβή, όπως ακριβώς ήταν και τις παραμονές του δημοψηφίσματος. Τότε που «Θεοί και Δαίμονες» είχαν πέσει πάνω του και τον απειλούσαν, του δημιουργούσαν φοβίες, τρόμο, μην τυχόν και κάνει το λάθος και δεν ψηφίσει ΝΑΙ, μέχρι που ήρθε εκείνο 62% του Ελληνικού λαού με το μεγαλειώδες ΟΧΙ για να βροντοφωνάξει:

-ΟΧΙ στα μνημόνια
-ΟΧΙ στη λιτότητα
-ΟΧΙ στη φορομπηχτική πολιτική
-Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας –κοινής περιουσίας - ΟΧΙ στην εθνική υποτέλεια!


Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, θα λέγαμε ότι είναι αντικειμενική  η άποψη που ισχυρίζεται,  ότι  ψήφος την Κυριακή στα μνημονιακά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, και στις λοιπές μνημονιακές «ουρές»(ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ), θα είναι ψήφος αποδοχής του 3ου μνημονίου και ταυτόχρονα,  ψήφος παράδοσης της Πατρίδας μας στους νέο-αποικιοκράτες της Ευρωζώνης.

Στο σημείο όμως  αυτό, μπαίνει και το βασικό ερώτημα λίγο πριν φθάσουμε στην κάλπη: Και Τι κάνουμε τώρα; Πως ψηφίζουμε;

Από την πλευρά μας συνιστούμε: 
- Να απαλλαγούμε πριν από όλα από τα "κολλήματά" μας.
- Να απαλλαγούμε από τις εμμονές μας με τα κόμματά μας και την "ερωτική" μας σχέση με το ευρώ και τέλος,
- Είναι καιρός πλέον να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας αυτό που χρόνια φωνάζουμε.

Χωρίς Εθνικό νόμισμα ΔΕΝ υπάρχει Εθνική πολιτική ΔΕΝ μπορεί να χαραχθεί Εθνική οικονομία!
Για αυτο στις εκλογές αυτές πρέπει να γνωρίζουμε ότι, πάνω από όλα,  Ψηφίζουμε ΟΧΙ ή ναι  στην παράδοση της Πατρίδας μας  στους τοκογλύφους δανειστές!

Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι, ψηφίζοντας τα μνημονιακά κόμματα ή ψηφίζοντας απλά  για "καλαμπούρι", ψηφίζουμε "Ναι" στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα αμαχητί!

Έτσι, η μοναδική Εθνική, Πατριωτική , Δημοκρατική πολιτική που οφείλει να εφαρμόσει η Ελλάδα για να παραμείνει ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα, για να μπορέσει να ορθοποδήσει οικονομικά, για να δώσει εργασία στους νέους και σε όσους επιθυμούν ν΄αναπτυχθούν οικονομικά είναι:

Η καταγγελία και η μονομερής κατάργηση των μνημονιων και των δανειακών Συμβάσεων.

Η μη αποδοχή και η καταργηση του χρέους με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

Η εθνικοποίηση  της ΤτΕ και των άλλων συστημικών Τραπεζών και η εκκαθάρισή τους εν λειτουργία. 

Η Άμεση διαγραφή χρεών σε Ταμεία και Φόρους

Η Έξοδος από τον εναγκαλισμό της ΟΝΕ και η ομαλή μετάβαση στο Εθνικό μας νόμισμα.

Η Τιμωρία  όλων όσων έφεραν την Πατριδα μας στο σημερινό σημείο.

Η Ψήφιση ενός νέου Δημοκρατικού  Συντάγματος.

Με βάση τα παραπάνω,το σίγουρο είναι ότι:
Τα μνημονιακά κόμματα δεν εχουν σχεση με όλα αυτά  και αν οι ψηφοφόροι θέλουν να είναι συνηδειτοί και συνεπείς προς τον εαυτό τους και αισθάνονται υπέυθυνοι πολίτες σπέναντι στην Πατρίδα μας, την Ιστορία μας, τα παιδιά μας, το κοινό συμφέρον μας,
Κ Α Τ Α Ψ Η Φ Ι ΖΟ Υ Ν τα κόμματα της μνημονιακής βεντάλιας.

Θα μπορούσαμε να καταγράψουμε τα κόμματα που δεν συγκαταλέγονται στα μνημονιακά και να δικαιολογήσουμε την άρνησή μας να ψηφίσουμε κάποιο από αυτά. Δεν θα το επιχειρήσουμε.

Περιοριζόμαστε όμως να τονίσουμε ότι το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο (ΕΠΑΜ), από την αρχή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα,  κινείται πάνω στη λογική και στις ράγες της ενότητας και της συνεργασίας όλων των δυνάμεων που βρίσκονται  απέναντι σε λογικές μνημονίων και κατοχικών πολιτικών, με κυρίαρχο σκοπό την ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας!

Επομένως, το τρίπτυχο:  Ανατροπή της κατοχής – Εθνική κυριαρχία – Οικονομική ανασυγκρότηση, πιστεύουμε ότι είναι μια ολοκληρωμένη λογική και πολιτική  ακολουθία,  την οποία υπηρετεί πιστά το Ε.ΠΑ.Μ.

Ο λαός μας στις εκλογές αυτές, μπορεί να αποκρούσει την ορατή πλέον καταστροφή της πατρίδας μας, αναγορεύοντας με τη ψήφο του τον κύριο εκφραστή του παλλαϊκού αιτήματος για Εθνική Ανεξαρτησία-Συμμετοχική Δημοκρατία, το ΕΠΑΜ , σε ρυθμιστή των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα μας, αδιαφορόντας για κάθε τι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: