Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


----000paris
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: AΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 


Σειράπερίεργων,συντονισμένωνδολοφονικών επιθέσεων, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι με δεκάδες νεκρούς και πάρα πολλούς τραυματίες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για περιστατικό ομηρίας στο θέατρο Bataclan περίπου 100 ομήρους.


Οι συντονισμένες αυτές επιθέσεις έχουν συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα και προκαλούν πελώρια ερωτηματικά για τους δράστες και τις επιδιώξεις τους, ενώ εξίσου μεγάλα είναι τα ερωτηματικά για το διάτρητο των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Γαλλίας και της Δύσης, οι οποίες ''αιφνιδιάστηκαν'' και ως θεατές είδαν και βλέπουν να εξελίσσεται το πρωτοφανές μακαλειό!!!


Σύμφωνα με τις πληροφορές δύο εκρήξεις σημειώθηκαν έξω από το Stade de France, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη φιλικός αγώνας Γαλλίας - Γερμανίας, παρουσία του Φρανσουά Ολάντ


Παράλληλα, τρία επεισόδια με πυροβολισμούς αναφέρθηκαν μεταξύ 10ου και 11ου διαμερίσματος. 


Ο μεχρι τώρα απολογισμός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολυ πιο πάνω απο 100 νεκροί.


Γαλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν επίσης λόγο για «δεκάδες τραυματίες».
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Όλοι σχεδον οι ηγέτες της Δύσης έσπευσαν να αποδώσουν τις επιθέσεις στο Παρίσι σε τρομοκρατία, χωρίς, όμως, να αναφέρονται στην προέλευση, τη μορφή της και τις επιδιώξεις της.


Αυτήν την ώρα το μείζον είναι να αποτραπεί ο κίνδυνος να τροφοδοτήσει η τραγωδία στο Παρίσι ένα κύμα αυταρχισμού, αστυνομοκρατίας και ρατσισμού και πολύ περισσότερο πολεμικών τυχοδιοκτισμών, από τον ευρωαμερικάνικο ιμπεριαλισμό.


Η απάντηση στη τραγωδία του Παρισιού δεν είναι ο εκφασισμός της Ευρώπης


Η απάντηση στην Παρισινή τραγωδία είναι η επίθεση των ευρωπαϊκών λαών ενάντια στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς κύκλους, που κυριαρχούν στην Ε.Ε. και οι οποίοι, μαζί με τις ΗΠΑ, εξαπολύουν πολέμους στην ευρύτερη περιοχή μας και εσωτερικούς ταξικούς πολέμους λιτότητας σε βάρος των λαϊκών τάξεων.


Σήμερα μια Ευρώπη που καταρρέει, αποσυντίθεται και αντιδραστικοποιείται, έχει όσο ποτέ ανάγκη από μια μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική αντιιμπεριαλιστική ανατροπή.


Αυτό συνιστά σήμερα το πρώτιστο καθήκον όλων των αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων.
πηγή : Ιskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: