Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

 Του Κωνσταντίνου Δέδε*

ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4

Δυο σημαντικότατα γεγονότα προκάλεσαν την δημιουργία αυτού του άρθρου. Το πρώτο είναι η έμπρακτη παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ και το δεύτερο είναι της ίδιας κατηγορίας αλλά αυτή τη φορά είναι η παράδοση του σύνολου της διοίκησης του εθνικού στρατού της Φιλανδίας, πάλι στην διοίκηση του ΝΑΤΟ.

Η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, ότι μέχρι το 2017 θα έχει σχηματιστεί η μεγαλύτερη δύναμη που είχε ποτέ το ΝΑΤΟ, μαζί με τα δυο αυτά γεγονότα, μου δίνουν να καταλάβω ότι η γεωπολιτική στρατηγική που μέχρι τώρα στηρίζονταν τα επιτελεία του ΝΑΤΟ, μετασχηματίζεται σε γεωστρατηγική. Αυτό είναι λογικό εάν σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει κράτος στην ευρύτερη περιοχή μας που να μην έχει εξαγοραστεί το πολιτικό του σύστημα, επίσης δεν υπάρχει κράτος , με εξαίρεση την Συρία για λίγο ακόμη, που να λειτουργεί με την έννοια του «συγκροτημένου κράτους«, δηλαδή με εθνική στρατηγική προς αποκλειστικό όφελος του λαού του.

Όλες οι κυβερνήσεις είναι εξαγορασμένες ή με κάποιο τρόπο υποταγμένες στα συμφέροντα της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Μπαίνουμε λοιπόν γοργά σε μια φάση όπου το ΝΑΤΟ μεταλλάσσεται παίρνοντας την μορφή ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ, όπου δεν αποφασίζουν πλέον τα μέλη αλλά η κεντρική διοίκηση του, που όπως είναι γνωστό διορίζεται από τις ΗΠΑ.

Για την τεράστια στρατιωτική δύναμη που ήδη σχηματίζεται, δεν φτάνουν μόνο οι Αμερικανοί στρατιώτες ή οι μισθοφόροι, που έτσι ή αλλιώς ήδη χρησιμοποιούνται. Χρειάζονται και οι εθνικοί στρατοί των κρατών μελών υπό μια διοίκηση και μόνον, μια στρατιά δηλαδή. Να λοιπόν γιατί οι δικοί μας παράδωσαν σε μια νύχτα την φύλαξη των συνόρων του Αιγαίου (σε λίγο και τα υπόλοιπα) σε έναν Γερμανό αξιωματούχο του ΝΑΤΟ, αφαιρώντας από την δικιά μας στρατιωτική ηγεσία τους χειρισμούς και τις αποφάσεις. Το ίδιο έγινε και στην Φιλανδία, στα κρυφά βέβαια, αλλά βγήκε στην φόρα και γίνεται ο κακός χαμός.

Ο τελικός σκοπός αυτού του σχεδίου δεν είναι άλλος από τον γνωστό, δηλαδή την εμπράγματη παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ. Αυτό όμως πως θα επιτευχθεί όταν υπάρχουν στην γη και άλλες υπερδυνάμεις όπως η Ρωσία;;. Αυτή είναι ο στόχος, η οποία θα πρέπει άμεσα να Λιβυοποιηθεί και ο Πούτην να έχει ένα τέλος όπως του Καντάφι ή οτιδήποτε άλλο αποφασίσουν τα πραγματικά αρρωστημένα μυαλά του συστήματος που επιθυμεί την παραμυθένια επιβίωση των λίγων, εις βάρος των πολλών. Τόσο απλά !!.

Σε αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, όχι άσχετη με το θέμα, θέλοντας να στείλω ένα μήνυμα σε μερικούς (ευτυχώς λίγους) από τους συνομιλητές μου, που έχω συνηθίσει να τους αποκαλώ ΕΥΡΩ-ηνομανείς, γιατί όταν τους φώναζα ότι διαμελίζετε η πατρίδα και κανένας δεν θα σωθεί, ότι ο μοναδικός τρόπος να σώσουν τα Ευρουλάκια τους είναι η κατοχύρωση της ανεξαρτησίας αυτού του κράτους, από όλους εμάς, ανατρέποντας το υπάρχων πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας με παλαικες κινητοποιήσεις, αυτοί προτιμούσαν να διαδίδουν ότι έχω χάσει τα λογικά μου. Τότε βέβαια ήταν απλές προβλέψεις. Τώρα όμως είναι γεγονότα. 

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΡΕΕΕ !!. Και τώρα δεν ξέρω τη λέω ή είστε τόσο αμόρφωτοι, ανίδεοι και βαριά εξαρτημένοι, γιατί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι δεν κατοχυρώνεις εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία με έναν λογαριασμό τραπέζης, έστω και μεγάλο;;. Κλείσιμο της παρένθεσης.

Το άρθρο 27 του συντάγματος καθορίζει:
  1. Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που
ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
  1. Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των
    βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη
    ούτε μπορεί να διαμένει σ’ αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.

Περιττό να σχολιάσω ότι για άλλη μια φορά αγνόησαν επιδεικτικά άλλο ένα άρθρο αυτού του κατακαημένου συντάγματος.
Το οποίο σύνταγμα όμως, απευθυνόμενο σε εμάς προβλέπει ότι:

 H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δυστυχώς με την παραχώρηση του Αιγαίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της άφιξης στο σημείο «δίχως επιστροφή».

Γιατί δεν επιστρέφεις εύκολα πίσω με μια κοινωνία διαλυμένη από τα προβλήματα και την απογοήτευση που ζει, μέσα σε ένα κράτος που διαμελίζεται.

Η παλαική στήριξη του αγώνα των αγροτών που ακόμα συνεχίζετε σε πολλά σημεία της χώρας μας κάνοντας το σωστό, κλείνοντας δηλαδή τις εφορίες και τις τράπεζες, θα πρέπει με την συμμετοχή όλων μας να γίνει αγώνας πατριωτικός και εθνικοαπελευθερωτικός. Πόσο δε μάλλον τώρα, που σε αρκετά μέρη έχουν καταφέρει να απομακρύνουν τα κάθε λογής κομματόσκυλα, του συνδικαλισμού που έχει αγοραστεί με τις επιδοτήσεις. Το ίδιο επίσης πρέπει να πράξουμε με την νεοϊδρυθείσα ομάδα που ονομάζεται <<πολίτες των Μεγάρων κατά των πλειστηριασμών>>. 

Εάν αντιληφθούμε το πόσο τεράστιας σημασίας είναι αυτές οι κινήσεις, τόσο για εμάς άλλα και για τις γεωστρατηγικές ισορροπίες στην περιοχή μας, θα πρέπει να ξεσηκωθούμε αμέσως και με τα μυαλά στα κάγκελα να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με τους δωσίλογους του πολιτικού συστήματος μας.

Ας αναρωτηθούμε, το «δικαίωμα και η υποχρέωση« αυτή δεν είναι περισσότερο αναγκαία τώρα που η Ρωσία βρίσκεται σε δίνη θέση, στριμωγμένη από παντού, αποκλεισμένη από την πρόσβαση στο Αιγαίο;;. Γιατί εάν είχαμε ένα κράτος «συγκροτημένο« αυτή τη στιγμή τι ανταλλάγματα θα μας πρόσφερε η Ρωσία μόνο και μόνο για την εξασφάλιση της πρόσβασής της στο Αιγαίο, ανακτώντας έτσι κάποιες ισορροπίες απέναντι στο ΝΑΤΟ;;.

Αυτό σαν απάντηση σε αυτούς που φοβούνται ότι εάν εξεγερθούμε θα έχουμε πόλεμο και θα μας διαλύσουν.  Σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι εάν φύγουμε από την Ε.Ε θα σταματήσουν οι γίδες να κάνουν γάλα και τα μαρούλια θα σαπίζουν και ο ήλιος θα βγαίνει από την δύση, μήπως όλα αυτά συμβαίνουν τώρα όσο περιμένουμε τους σωτήρες;;.

Ευτυχώς ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός.

Ευχαριστώ
Κώστας Αν. Δέδες
Συντονιστής Πυρήνα Μεγαρέων
του Ενιαίου ΠΑλλαικου Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)

Υ.Γ. Στους φίλους που μέσω κοινών γνωστών μου στέλνουν μηνύματα για τα άρθρα μου θα τους παρακαλούσα να έρθουν σε επαφή μαζί μου για περαιτέρω συζήτηση. Είναι εύκολο να με βρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: