Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

«ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ»!

 Σχόλιο: Το μεσημέρι χθες συνομίλησα με την κ. Ζωή Γεωργαντά τηλεφωνικά, όταν βρισκόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων που είχε μεταφερθεί το κτυπημένο αυτοκίνητό της. ;Hταν ταραγμένη από το συμβάν και μου επιβεβαίωσε όσα επακριβώς αναφέρονται στο δημοσίευμα. Όλα αυτά , με την άδειά της, τα μετεδωσα στην εκπομπή "Στο μικρόφωνο με το Δημήτρη Καζάκη" στο διαδικτυακό ραδιοσταθμό eroi.

 

Απίστευτη καταγγελία της Γεωργαντά, πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΣΤΑΤ

 
Δολοφονική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και είχε κατήγγειλε ότι το έλλειμμα της χώρας διογκώθηκε τεχνητά, οδηγώντας τελικά τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου σε δίωξη για κακούργημα.
Σύμφωνα με την καταγγελία της κ. Γεωργαντά, στην εφημερίδα «Δημοκρατία», χθες το απόγευμα ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη, όταν στο ύψος της Θήβας, ένα μαύρο τζιπ, την χτύπησε με δύναμη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σοκαρισμένη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία για το συμβάν και ένα περιπολικό τη συνόδευε μέχρι τη συμπρωτεύουσα.
«Κάποιοι απ’ έξω φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί από τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχω καταθέσει για το πώς αλλοίωσαν τα στοιχεία και θέλουν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία. Κάποιοι θέλουν να μου κλείσουν το στόμα. Από ότι έμαθα μέχρι και τον Αλμούνια επιστράτευσαν για να πουν ότι ο Καραμανλής φταίει και ο Παπανδρέου τα έκανε όλα καλά! Το μαύρο αυτό τζιπ με παρακολουθούσε από τον Ωρωπό. Έτρεχα εγώ, “άνοιγε” και αυτός. Πήγαινα πιο αργά, έκανε το ίδιο. Στο ύψος της Θήβας με χτύπησε με δύναμη από πίσω και εξαφανίστηκε βολίδα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν πρόλαβα να δω τον αριθμό και εξαφανίστηκε με ταχύτητα μόλις με χτύπησε. Τώρα συνεχίζω το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με συνοδεία περιπολικού. Ευτυχώς είμαι καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, ενώ ήταν καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη.
Να θυμίζουμε ότι η Ζωή Γεωργαντά υποστήριξε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά και έφτασε στο 15,4 του ΑΕΠ, κυρίως επειδή (τεχνητά) εντάχτηκαν σε αυτό τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ, κατ’ εντολήν της Eurostat.
Η κ. Γεωργαντά επέμενε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ. ευρώ το κράτος.
«Με βάση αυτά τα στοιχεία, που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat, έγιναν όλα τα μνημόνια», έχει επισημάνει η Ζωή Γεωργαντά, εκτιμώντας ότι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: