Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Προκαλεί και πάλι η «θείτσα», αναπληρώτρια υπουργός εργασίας (κοινωνικής αλληλεγγύης), με νέες δηλώσεις της

Την κακομοίρα, πάλι παρεξηγήθηκαν οι ...δηλώσεις της!


                                                             
H κυρία Φωτίου, ναι αυτή που παριστάνει την υπουργό, εκτός από μαθήματα μαγειρικής, με τα περίφημα γεμιστά που πρότεινε στους Έλληνες για να μην βαρυστομαχιάζουν, αλλά να μπορούν να την «βγάζουν καθαρή» στην εποχή της λιτότητας, ξανακτύπησε με τις ριζοσπαστικές της προτάσεις.

Απολαύστε νοημοσύνη καθηγήτριας πανεπιστημίου!! Πραγματικό νούμερο ελληνικής επιθεώρησης!

Οι παρεξηγημένες δηλώσεις της εκτός από αυτές για τις συντάξει που τις βρήκε ...ανθηρές, είναι οι παρακάτω:

«Εγώ ισχυρίζομαι ότι, όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση (φτώχιας), δεν μπορεί να πας με επιδοματικό χαρακτήρα. Πρέπει να πας με το χαρακτήρα που είχαν οι παροχές που κάναμε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Δηλαδή σε είδος.!!

«Διότι πρέπει να είσαι απόφοιτος του Χάρβαρντ για να καταφέρεις να επιβιώσεις με 200 ευρώ το μήνα. Αν σου δίνουμε όμως 70 ευρώ κάρτα, η οποία είναι προπληρωμένη για τρόφιμα, που τα παίρνεις από οποιοδήποτε μαγαζί, δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια, δηλαδή αυτό που έχει ανάγκη μια οικογένεια, και σου δίνουμε, εφόσον δεν έχεις σπίτι, 70 ευρώ επιδότηση ενοικίου (..)»

«Δηλαδή μία λογική σε είδος και όχι σε χρήμα. Όταν φτάνεις σε τόσο μικρά επίπεδα επιδοματικά, όπως είναι σήμερα το GMI (σ.σ. ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα), τα 200 ευρώ, οι παροχές σε είδος μπορούν να σε κάνουν να επιβιώσεις. Οι παροχές σε χρήμα θα σε καταστρέψουν.»

« Γιατί, όπως είπα και πριν, είναι αδύνατον να επιβιώσεις με 200 ευρώ, ενώ αυτά που σας είπα μόλις πριν είναι 150 ευρώ. Και μπορείς να επιβιώσεις, πολύ δύσκολα αλλά μπορείς».

Και η δική μας πρόταση:

Αν της δώσουμε μια προπληρωμένη κάρτα, άντε των 500 ευρώ, μας αδειάζει άραγε την καρέκλα και να πάει στο καλό…;
Τι λέτε θα δεχτεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: