Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΕΠΑΜ: Η Συμμαχία των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων,διευρύνεται καθημερινά!

                                                                                                   Αθήνα 02 Ιουνίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           Μεγαλώνει το Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο
Υπέρ της δημιουργίας ενός Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, το οποίο θα έχει βασική στόχευση την απελευθέρωση ουσιαστικά της χώρας απο τις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και από την φυλακή του ευρωσυστήματος, τάχθηκε η αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη για συσπείρωση όλων των Πατριωτικών Δημοκρατικών και Ριζοσπαστικών Δυνάμεων σε μια πολιτική Εθνική Συμμαχία, για να διασωθούν η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ, μεταξύ των αντιπροσωπειών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας (Ε.Κ.Α.Δ.), διαπιστώθηκε η συναντίληψη της αναγκαίας συμπόρευσης των δύο πλευρών με στόχο τη μάχη σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο για την αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας και την αλλαγή σελίδας πολυεπίπεδα, στη χώρα.

Εκ μέρους του Ε.ΠΑ.Μ παρόντες ήταν οι κ.κ. Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας και τα μέλη της ΠΓ Δημήτρης Κυπριώτης και Γιώργος Ιεροδιάκονος,  ενώ από την πλευρά της Άμεσης Δημοκρατίας, οι κ.κ. Γιώργος Κόκκας, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γενικός Συντονιστής και Γραμματέας αντίστοιχα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και υπάρχει η ανάγκη της συσπείρωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων, ενώ επιβεβαιώθηκε και η συναντίληψη για την αναγκαιότητα της εκλογικής σύμπραξης των εκτός Βουλής πολιτικών κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων, που ομοφωνούν σε στοιχειώδη ζητήματα, όπως η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε., η άμεση καταγγελία και διαγραφή του ελληνικού χρέους ως παράνομου, απεχθούς και επαχθούς, το εθνικό νόμισμα και η ανάγκη  νέου Συντάγματος.

Το Γραφείο Τύπου
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270
Email: press@epamhellas.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.