Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Αυτός είναι ο Κρητικός από το Ρέθυμνο που μήνυσε το δήμαρχο Μπουτάρη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τον βλέπετε καλά; Αν όχι παρατηρήστε τον και εντυπωθείτε τον,  γιατί πολύ σύντομα θα δώσει και πάλι το παρόν του!  Δεν είναι ένας συνηθισμένος πολίτης που έτσι του ήρθε και κάθισε και έκανε  μήνυση στον κ. Μπουτάρη! Είναι ένας από τα εκατομμύρια των Ελλήνων Πατριωτών,  που η ψυχή και το σώμα τους δεν λογαριάζουν τίποτα και δεν φοβούνται τίποτα. Σκοπός τους, μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες που κάνουν,αυτός και οι συμπολίτες του, είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Πατρίδας. 
Να λοιπόν τι έκανε αυτός ο Κρητίκαρος, αυτές τις ημέρες!
Ο Κρητικός πρωτοστάτης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, Βαγγέλης Γραμματικάκης, κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη στα δικαστήρια της συμπρωτεύουσας.
Ο κ. Γραμματικάκης ήταν εκείνος ο οποίος συντόνισε τους έφιππους Κρητικούς στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης οι οποίοι συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο.
Εκείνος δεν δέχεται τον όρο συλλαλητήριο λέγοντας πως όσοι συμμετείχαν το ονόμασαν «λαϊκή συνέλευση». Τα όσα ακολούθησαν μετά από την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα εξόργισαν τον κ. Γραμματικάκη, ο οποίος και προχώρησε στην μηνυτήρια αναφορά τονίζοντας πως αυτό είναι απλώς η αρχή.
«Μετά τα όσα συνέβησαν βγήκε ο κ. Μπουτάρης, και χαρακτήρισε κατάπτυστους όλους όσοι προχώρησαν σε αυτή την δημοκρατική, ειρηνική και πολύ προσεγμένη δημοκρατική διαδικασία. Στη συνέχεια βγαίνει και ο πρωθυπουργός και μας χαρακτηρίζει «ετερόκλητος όχλος». Αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία θέση την δημοκρατία. Στην δημοκρατία αν διαφωνείς μαζί μου με διάλογο προσπαθείς να με πείσεις. Δεν με βρίζεις. Αυτό εγώ δεν το ανέχομαι. Δεν δέχομαι αυτόν τον τρόπο έκφρασης, δεν το δέχομαι για τον δημοκρατικό πολιτισμό που πρέπει να έχουμε. 
"Ο κ. Μπουτάρης, ως πρώτος πολίτης, έπρεπε να διδάσκει δημοκρατία και πολιτισμό και όχι να βρίζει. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ και σε αυτό το πνεύμα προχώρησα στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφορά", επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο Βαγγέλης Γραμματικάκης ενώ την ίδια ώρα δήλωσε πως για την κίνησή του αυτή υπήρχε άλλος ένας λόγος.

«Υπάρχει όμως άλλος ένας λόγος. Ενώ γίνεται μία μία διαπραγμάτευση που δεν έχει τελειώσει βγαίνει  ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης – που είναι η καρδιά της Μακεδονίας κι έχει μεγάλο βάρος ο λόγος του – και λέει στα μετόπισθεν ότι όλα τελείωσαν και χάσαμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι δυνατόν να τα ανεχτούμε αυτά απ’ αυτούς που μας κυβερνούν; Έκανα, λοιπόν, αυτή τη μήνυση προς τον Μπουτάρη για να πω ότι όλοι οι Μπουτάρηδες της Ελλάδος κι όλοι όσοι έχουν κάνει προδοσία έστω από το ‘74 και ύστερα καταστρέφοντας αυτόν τον τόπο πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία. Και πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως στον πόλεμο ευθύνονται οι στρατηγοί, στην ειρήνη όμως οι πρωθυπουργοί και ηγέτες, και πλέον όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους. Δεν φταίει ο λαός», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Γραμματικάκης.

2 σχόλια:

ΖΑΊΡΑ ΒΕΖΑ είπε...


Κε ΔΗΜΗΤΡΗ,

ΕΑΝ Ο Κος Ε. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ
ΚΙΈΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΜΕΤΙΚΑ "ΜΠΟΥΤΑΡΗ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ
ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ) ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ, ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΖΑΊΡΑ

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Σας ευχαριστώ για την προθυμία σας αυτή. όχι τώρα δεν χρειάζεται η μήνυση έγινε. Υπάρχει όμως και η μήνυση για εσχάτη προδοσία που έχουμε καταθέσει και εκεί χρειάζονται υπογραφές.