Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Η συμφωνία-έγκλημα στο Σκοπιανό είναι έτοιμη να πλασαριστεί στο λαό!!Του Δημήτρη Κυπριώτη

Τα σούρτα - φέρτα του υπουργού Εξωτερικών  της Ελλάδας δεν τελειώνουν, μέχρι να φέρει σε πέρας το έργο που του έχουν αναθέσει ξένοι παράγοντες αφού μόνο εκεί δίνει λόγο.

Δεν είναι πλέον μόνο φόβοι που εκφράζονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας για το όνομα, αλλά είναι και όλα όσα  θα επακολουθήσουν στο  άμεσο μέλλον. Όμως τότε θα είναι αργά, ο κ. Κοτζιάς, ίσως  θα ψάχνεται να βρεθεί, όπως και όλοι όσοι θα προχωρήσουν στο ανοσιούργημα που ετοιμάζεται. Όμως   η Ελλάδα τότε θα προσπαθεί να βρει την υπόστασή της.

Δυστυχώς αυτά που μεθοδεύτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα βαίνουν στο τέλος. Οι μάσκες σε λίγο θα πέσουν με τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ που έχει ήδη αναγγελθεί και το αποτέλεσμα της θα παρουσιαστεί στον Ελληνικό λαό ως νίκη. Μία νίκη που θα δίνει τέλος σε κάτι που αναίτια βασάνιζε την Ελλάδα!!! Ναι αυτό θα επικαλεστούν και  αυτό ακριβώς το σενάριο θα παιχτεί .  Και το «κερασάκι στην τούρτα» δηλαδή  το αποτέλεσμα το φέρνει, όπως και στην οικονομία,  μία κυβέρνηση της «Αριστεράς»  και  θα συμπράξουν και άλλες δυνάμεις του κοινοβουλίου, είτε ψηφίσουν είτε όχι.!

Ήδη από τα μισόλογα που βγήκαν στην επιφάνεια από «επίσημα χείλη», στη συμφωνία που θα καταλήξουν οι δύο πλευρές, δεν θα προβλέπεται ΚΑΜΙΑ κύρωση σε βάρος των Σκοπίων στην περίπτωση που θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και δεν θα εφαρμόσουν τη δέσμευση που θα αναλάβουν και θα είναι  να  αλλάξουν Σύνταγμα και Συνταγματική ονομασία.*

Η Συμφωνία που θα συνάψουν Ελλάδα-Σκόπια, θα είναι σταδιακή,  δηλαδή «σαλαμοποιημένη», σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονα  Νίμιτς και με την αιτιολογία ότι δεν προλαβαίνουν, τα Σκόπια, να την ενεργοποιήσουν μέχρι την προσεχή  Σύνοδο του ΝΑΤΟ (Λες και τους κυνηγάνε, αν αυτό γίνει αργότερα σε άλλη Σύνοδο, έστω και έκτακτη;) Ο χρόνος  που θα δοθεί για υλοποίηση θα είναι 2 χρόνων, αλλά ήδη θα έχουν λάβει καθεστώς προενταξιακό για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όπως η Σουηδία!! (Κοιτάξτε εξομοίωση )

Στο διάστημα αυτό των 2 χρόνων, φέξε Μάη μου να φας τριφύλλι πρέπει τα Σκόπια να υλοποιήσουν τη Συμφωνία: Είτε με δημοψήφισμα, είτε δια του κοινοβουλίου, είτε δια  μέσου εκλογών.
Και αν αυτά δεν τα υλοποιήσει η κυβέρνηση των Σκοπίων;  Τότε η Συνθήκη θα ακυρωθεί, μέσω Διεθνούς Ευθύνης  και αρμόδιο επιβολής κυρώσεων θα είναι το  Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με δικαστές οριζόμενους από τον ΟΗΕ! Ε, και; Μα εδώ είναι όλο το ψέμα και το παιχνίδι που πάει να παιχθεί για να ξεμπερδεύουν με τους ενοχλητικούς όχλους!!, αφού:

Η Διεθνής Ευθύνη είναι έννοια του διεθνούς εθιμικού δικαίου και δεν προβλέπεται σε κάποια από τις Διεθνείς Συνθήκες!!. Και μην ξεχνάμε το δεδικασμένο του θέματος. Τα ίδια τα Σκόπια προσέφυγαν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης διαμαρτυρόμενα για το γεγονός ότι η Ελλάδα παραβίασε το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και με Βέτο, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ,  εμπόδισαν την ένταξή τους σε αυτό. Και τι έγινε με την προσφυγή αυτή;

Απολύτως τίποτα το ουσιαστικό, αφού το Δικαστήριο περιορίστηκε μόνο να καταδικάσει την Ελλάδα ως υπέχουσα  Διεθνή Ευθύνη για παράβαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Αυτό όλο! Εξ αντανακλάσεως λοιπόν,  τι ακριβώς θα συμβεί αν τα Σκόπια δεν εφαρμόσουν τη Συμφωνία που θα υπογράψουμε τώρα; ΤΙΠΟΤΑ!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τη στιγμή αυτή επεξεργάζεται με ποιο τρόπο θα προχωρήσει στο ΕΓΚΛΗΜΑ, αν δηλαδή  θα φέρει τώρα ή μετά από 2 χρόνια τη Συμφωνία στη Βουλή(περίοδος  υλοποίησης της Συμφωνίας) ή αν θα μπορέσει με την πίεση που ασκείται από διάφορες πλευρές προς τη ΝΔ να υπογράψει και αυτή. Δηλαδή να γίνει ότι ακριβώς έγινε με το 3ο μνημόνιο, που υπογράφτηκε από 223 βουλευτές που τώρα όλοι αυτοί οι άθλιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!

Έλα όμως που καταλαβαίνει τώρα ο Ελληνικός λαός και αυτό φθάνει για να ανατραπούν όλα αυτά τα αποτρόπαια σενάρια, αρκεί στη κρίσιμη αυτή περίοδο να μην εφησυχάσει κανείς και να αντιληφθούν ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,  ότι αν γίνει και αυτό, τότε δύσκολα ανατρέπεται!!

Πηγή: ΕΣΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: