Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Μετά την Αλβανία, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας και βάλτε και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, έτσι γιατί όλοι είναι φίλοι μας!!Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας επαναλαμβάνει ότι απειλείται η χώρα της  από την Ελλάδα και ζητά επειγόντως αμερικανική βάση! 
Η Τουρκία στο ΝΑΤΟ, θέλει το μισό Αιγαίο, αλλά και κάτι τις από τη Θράκη.
Τα Σκόπια θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, να διεκδικήσουν μετά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την Περιφέρεια της Ελλάδας , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
Εμείς τι ακριβώς θέλουμε από το ΝΑΤΟ, απέναντι στη βουλημία όλων αυτών των "συμμάχων";
Να και οι δηλώσεις της κυρίας υπουργού Άμυνας της Αλβανίας!!

Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, επανέλαβε ότι η Αλβανία ζητά επιμόνως τη δημιουργία αμερικανικής βάσης στο έδαφός της, λόγω απειλής από το νότο (Ελλάδα).
Σε συνέντευξή της, η Όλτα Τζάσκα, στην Φωνή της Γερμανίας (DW), επεσήμανε ότι αν και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαίνεσε την Αλβανία για τις πολιτικές ασφάλειας η Αλβανία έχει δείξει ένα έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργία στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στα παράλιά της.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της «Φωνής της Γερμανίας»:
Προσφέρατε στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ τη δημιουργία στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στην Αλβανία, στην Αδριατική Θάλασσα. Ποια πλεονεκτήματα θα έχει αυτή η δυνατότητα για την Αλβανία, την περιοχή και την ΕΕ;»
Η Αλβανίδα υπουργός απάντησε ως εξής:
«Το αίτημα απευθύνθηκε στις ΗΠΑ, μια φιλική χώρα για όλους τους Αλβανούς, μια χώρα που είναι ο κύριος συνεισφέρων στο ΝΑΤΟ.
Σαφώς, αυτό ήρθε, μετά από νηφάλια εκτίμηση των απειλών που προέρχονται από την Ανατολή και το Νότο (της χώρας).
Αυτό που επιδιώκεται δεν ήταν ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο από την αύξηση της προσοχής στην περιοχή μας, μια περιοχή που ανήκει όχι μόνο γεωγραφικά, αλλά ιστορικά στη Δυτική Ευρώπη, μια περιοχή που απαιτεί αυξημένη προσοχή για να εκπληρώσει τη φιλοδοξία της: ένωση με την ευρωατλαντική οικογένεια.
Γιατί στην Αλβανία;
Διότι όπως είπα και στο Πεντάγωνο με σαφήνεια, η Αλβανία είναι μια χώρα που έχει παίξει το ρόλο της σταθερότητας στα Δυτικά Βαλκάνια».
Σημειώνεται ότι η απειλή που αισθάνεται από την Ελλάδα, προέρχεται σαφώς, από την εχθρική στάση του αλβανικού κράτους προς την ελληνική μειονότητα και στις προθέσεις της Αλβανίας να αλλοιώσει ή ακόμη και να διώξει από το έδαφός της, τους αυτόχθονες Έλληνες από το νότιο τμήμα της χώρας.
Το επιτελείο της Όλτα Τζάσκα φοβάται επέμβαση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για την προστασία της ελληνικής εθνικής μειονότητας;
πηγη:The Hellenic Information Team
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: